HAKKARİ / ÇUKURCA - Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu

Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu

CUMHURİYET MAH. SÜVARİLER CAD. NO 1 ÇUKURCA / HAKKARİ
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle kendine güvenen bireyler sosyal ve kültürel açıdan çevresinde ve bölgesinde takdir toplayan bir kurum olmak
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çalışkan, paylaşımcı, pozitif düşünen, ülkesini tüm dünyada en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek
Başarılar
MEB tarafından düzenlenen Bu Benim Eserim Matematik ve Fen Bilimleri proje yarışması 12 Mayıs 2011 tarihinde sonuçlandı. Bu Benim Eserim Proje Yarışması 2011 birincisi Finalde Çukurca ilçesinden Şehit Bilal Soybilgiç Yatılı İlköğretim Bölge Okulundan Ercan Özkan ve Hatice Seven adlı öğrenciler ‘Isının Vakumlanması’ adlı proje ile fen ve teknoloji dalında Türkiye birincisi olmuştur.. Beden Eğitimi Spor Öğretmenimiz Sıtkı EŞMELİ yönetiminde 2013 yılında Elazığ´da Türkiye yarı finali oynamıştır.
Öğretim Şekli :Tek Öğretim
Hakkari den servis minibüsleriyle.
Çukurca/HAKKARİ
İL merkezine 75 km .İlçe merkezine 300 m.